Over ons

Hierbij een korte intro. Mocht u meer willen weten: de koffie is altijd (bijna) klaar!

Wie zijn we:

Vervest constructief Ontwerp & Advies is een bouwkundig en constructief ontwerp & adviesbureau in Volkel / Uden.  Met verschillende constructeurs, projectleiders en modelleurs in dienst.

Wat doen we:

Onze hoofdtaak is het veilig ontwerpen van en het adviseren over constructies. Dit doen we op een proactieve manier, waarbij verrassend innovatieve oplossingen worden ingebracht. Vervolgens wordt het geheel door ons berekend en getekend, waarna u een volledig product kunt verwachten waarop u kunt bouwen.

Wij werken aan kantoorgebouwen, utiliteitsgebouwen, woongebouwen maar ook voor een aanbouw of dakkapel.

Kijkt u ook eens onder onze projecten voor een eerste impressie!

Missie:

Vervest Constructief Ontwerp & Advies BV, wil een begrip op het gebied van bouwconstructies zijn. Een gerenommeerd bedrijf dat prestigieuze werken realiseert en dat door opdrachtgevers en collega constructeurs gewaardeerd  wordt op de geleverde kwaliteit. Een bureau waar ambitieuze collega’s graag willen werken.

Visie:

Samen met de overige bouwpartners willen we actief werken aan een goed gebouw. Een goed gebouw is een gebouw dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever en waarin alle disciplines op een optimale manier zijn samengekomen. Om dit mogelijk te maken zoeken we al in een vroeg stadium naar mogelijke knelpunten en risicofactoren en bespreken we deze met de overige adviseurs (architect, aannemer, installateur of installatieadviseur, bouwfysisch adviseur, kostendeskundige etc.). Een goede voorbereiding en een goede beheersing van het proces levert ten slotte geld op.

Bas Vervest

Bas Vervest

Ondernemer